Hverdagsbønn, nå også som hefte.

Tekstene som er publisert på denne bloggen er nå blitt til et hefte, som selges i “Bok og Media” sin nettbutikk. Adresse: http://www.bokogmedia.no Pris: 150,- kr. Heftet heter “Hverdagsbønn” og inneholder naturbilder i tillegg til tekster. Søk det gjerne opp, og ta en titt.

Ellers så bobler det i litt kreativitet for tiden, så det kan godt være at det blir en ny runde med blogginnlegg litt frem i tid.

Jeg ønsker deg alt godt så lenge! ❤

Author: Stine Buxrud

Velkommen til denne bloggen! Våren 2019 delte jeg en del tekster her, under hovedoverskriften "Hverdagsbønn." Disse tekstene er også blitt til et hefte. I skrivende stund er vi kommet til påsken 2020, og jeg har skrevet noen nye tekster under en ny hovedoverskrift: "Hverdagsfred." De neste ukene vil bloggen oppdateres ukentlig med nye tekster. En gang i fremtiden ser jeg også for meg at jeg skal skrive tekster med hovedoverskriften "Hverdagsglede." Men, nå er det altså "Hverdagsfred" som gjelder. Jeg er blitt 49 år, og bor fortsatt på Åmot i Modum kommune. Gi meg gjerne en tilbakemelding på det jeg skriver på følgende mailadresse: stibux@online.no. Håper du kan ha glede og nytte av denne bloggen!